Efel travel

 
 
You are here:: Ostali proizvodi
 
 
Ostali proizvodi

Ostali proizvodi

Ulja i maziva iz Eni palete su proizvodi specijalno formulisani da zadovolje različite potrebe za podmazivanjem svih vrsta vozila bez obzira na proizvođača.
Istraživanje i razvoj od strane Eni-a omogućava stalno poboljšavanje performansi maziva, a u cilju zadovoljenja strogih specifikacija proizvođača, formulisanim potrebama za nižom emisijom izduvnih gasova i neprestanim istraživanjem za povećanjem ekonomičnosti.

Transmisija

Transmisija

U svakom vozilu transmisija ima ključnu ulogu da obezbijedi konstantnu i upotrebljivu energiju koju proizvodi motor. U ovom segmentu stvoren je niz visoko kvalitetnih proizvoda.
Tendencija smanjenja veličine i težine mjenjača i pokušaj da se smanji trenje i minimizira rasipanje snage, dovelo je do rađanja generacije visoko kvalitetnih ulja za prenos sa još dužim intervalima.

View items...
Specijalni automotiv proizvodi

Specijalni automotiv proizvodi

Pored motornih i transmisionih ulja, Eni nudi široku paletu proizvoda namijenjenih za dodatnu opremu koja je neophodna za pravilan rad svakog vozila. Antifriz, kočiona tečnost, masti i mnoge druge specijalne tečnosti spadaju u ovu grupu proizvoda.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me