Efel travel

 
 
You are here:: Eni
 
 
Eni

Eni

Maziva koja prozvodi ENI kompanija su posebno formulisana da se susretnu sa razlicitim potrebama maziva za sve vrste  automobile.
Eni je proizveden da se susretne sa najnovijim standardima koje propisuju proizvođači automobile.
Ima odobrenja  od :  VW, Audi, Seat, Skoda, Mercedes Benz, BMW, Opel, Fiat.

Industrijski Program

Industrijski Program

Tehničko i komercijalno vođstvo je uspostavilo i pojačalo posvećenost Eni  tehnologije ka: kvalitetu, zaštiti životne sredine i tehničkoj podršci korisnicima.
Industrijska ulja se koriste za široki dijapazon opreme i aplikacija. Eni se bavi svim vrstama proizvoda namijenjenih za podmazivanje industrijskih mašina, kao što su hidraulični sistemi, turbine, kompresori, ležajevi, otvoreni i zatvoreni zupčanici, mašinski alat za klizne staze, pneumatski alati i industrijski mjenjači.
Industrijski proizvodi osim što moraju da zadovolje određene hemijsko-fizičke uslove, u mnogim slučajevima moraju proći tribološka ispitivanja opreme (sa osvrtom na trenje i habanje), ili testiranja opreme u realnim uslovima eksploatacije.
Industrijski proizvodi treba da zadovolje specifikacije (ISO, IEC, DIN, BS, itd), ili odobrenja proizvođača komponeti i opreme (EATON Vickers, David Brovn, Denison, Alsthom, Siemens, itd.)

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me