Efel travel

 
 
You are here:: Motorna ulja Mobil Industrijski Program
 
 
Industrijski Program

Industrijski Program

Mobil program industrijskih maziva sa vrhunskim perfomansama utiče na povećanje produktivnosti opreme, obezbjedjuje maksimalan učinak mašina, dugotrajnu zaštitu i samim tim smanjuje operativne troškove.

Turbinska i cirkulaciona ulja

Cirkulaciona ulja vrhunskih performansi, namijenjena parnim turbinama i postrojenjima hidro - turbina, Takođe pogodna i za neprekidno podmazivanje otvorenih i kotrljajućih ležajeva. Odlikuju se visokim stepenom termičke stabilnosti i veoma brzim izdvajanjem iz vode.

View items...

Ulja za klizne staze i vretena

Mobil je razvio za ovu vrstu ulja 2 serije kvalitetnih proizvoda da zadovoljava Vaše specifične zahtijeve. Ispod možete pronaći Mobil Vactra seriju i Mobil Velocite seriju kako bi postigli optimalan rad proizvodnje.

View items...

Ulja za hidraulične sisteme

Sintetička ulja za hidraulične sisteme koja pružaju efikasnu zaštitu od habanja. Odlikuju se visokim stepenom viskoznosti zbog čega imaju veoma visok učinak kako na niskim, tako i na visokim temperaturama. Pružaju maksimalnu zaštitu od habanja obrtnim i klipnim pumpama. Veoma su efikasna u širokom opsegu različitih radnih temperatura i karakteriše ih odlična smična stabilnost.

View items...

Fluidi za obradu metala

Možete naći u nastavku pregled širokog spektra tečnosti za obradu metala. Molimo kontaktirajte nas za pravi proizvod za vaše aplikacije ili dodatne informacije.

View items...

Maziva za prehrambenu industriju

Maziva za prehrambenu industriju se suočavaju sa jedinstvenim izazovima. Ne samo da moraju da pokažu maksimalnu produktivnost već moraju spijrečiti mogućnost miješanja sa hranom, uključujući kontaminaciju ulja za podmazivanje.

View items...

Masti

Vodeća tehnologija Mobilovih masti može pomoći u zaštiti vaše opreme, produžiti novi interval podmazivanja i omogućiti nesmetano funkcionisanje aplikacije. Na osnovu pažljivo odabranih mineralnih i sintetičkih baznih ulja u kombinaciji sa patentiranom tehnologijom proizvodnje zgušnjivača i aditiva ove masti su specijalno dizajnirane da zadovolje širok spektar operativnih uslova industrijske opreme.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me