Efel travel

 
 
You are here:: Motorna ulja Mobil Teretni program Mobil Delvac
 
 
Teretni program

Teretni program

Sa preko 80 godina ekpertize, Mobil Delvac motorna ulja su jedna od najrazvijenijih ulja u komercijalnom programu. Mobil Delvac - brend kome vjeruju milioni profesionalnih korisnika širom svijeta.

Mobil Delvac

Mobil Delvac

Mobil je uspio da uradi ono što se mislilo da je nemoguće - izuzetno dug inetrval zamjene. Zato je tu Mobil Delvac 1. Dokazan u laboratoriji. Dokazan na drumu. EfelTravel distribuira pun asortiman Mobil Delvac motronih ulja koji pokrivaju na sva komercijalna vozila. Obezbijedjujemo klijentima sintetička i mineralna ulja koja produžavaju vijek motora sa produženim intervalima zamjene, pokrivajući najvažnije specifikacije kao što su Mercedes Benz, Man, Scania, Volvo, Renault, ZF, API, ACEA.

View items...
Masti

Masti

U ponudi imamo vrhunske visoko performansne Mobil masti koje pružaju prvoklasnu stabilnost od oksidacije i prodora vlage, kao i odličnu zaštitu od korozije i sposobnost tečenja čak i na niskim temperaturama.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me