Efel travel

 
 
You are here:: Motorna ulja Mobil
 
 
Mobil

Mobil

je poznat po svojim dostignucima i usavrsavanju i priznat je zbog svoje napredne tehnologije u proizvodji goriva, maziva i pruzanju usluga. Proizvedeno je vodece sinteticko motorno ulje u svijetu.

Vecina proizvodjaca automobile bira Mobil 1 za fabricko punjenjne u odnosu na ostale brendove ulja:

Cadillac, Corvette, Fiat, Ford, Hummer, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Toyota, Vauxhall, Volvo i Volkswagen.

Iz ExxonMobila su ponosni na proizvode koji su razvijeni zajedno sa njihovim partnerima i koji su posebno proizvedeni da bi ispunili potrebe najboljih vozila u svijetu ikljucujuci , Cadillac, Porsche, VW, Lexus, Mercedes benz, Saab.

Putnički program

Putnički program

Bilo da koristite Mobil 1 ili Mobil Super, Mobil ulja za motore zadovoljavaju ili premašuju najnovije standarde naftne industrije i proizvođača automobila.

View items...
Teretni program

Teretni program

Sa preko 80 godina ekpertize, Mobil Delvac motorna ulja su jedna od najrazvijenijih ulja u komercijalnom programu. Mobil Delvac - brend kome vjeruju milioni profesionalnih korisnika širom svijeta.

View items...
Industrijski Program

Industrijski Program

Mobil program industrijskih maziva sa vrhunskim perfomansama utiče na povećanje produktivnosti opreme, obezbjedjuje maksimalan učinak mašina, dugotrajnu zaštitu i samim tim smanjuje operativne troškove.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me