Efel travel

 
 
You are here:: i-Sigma
 
 
i-Sigma

i-Sigma

Iz Eni istraživačke laboratorije dolazi kompletna linija maziva za teretna vozila, nudeći visoku efikasnost, pouzdanost i optimalnu zaštitu motora vašeg kamiona. Linija i-Sigma obuhvata proizvode koji su pouzdani, korišćeni i testirani na osnovu formulacije vodećih tehnologija, pogodnih za savremene motore, koji ispunjavaju zahtjeve  za smanjenom emisijom izduvnih gasova. Posebno formulisani proizvodi koji pružaju bolju ekonomičnost pri potrošnji goriva i zaštitnu životne sredine.

Sigma top

Sigma top

Linija proizvoda visoke tehnologije sposobna da zadovolji i najzahtjevnije potrebe teretnih vozila. Top inovativni proizvodi koji nude odlične performanse i maksimalne intervale zamene.

View items...
Sigma performance

Sigma performance

Linija visoko performansnih proizvoda namijenjenih za konvecionalne motore koja pruža odličnu zaštitu i čišćenje mehaničkih sklopova. Kao i svi ostali Eni prizvodi, garantuje visok stepen zaštite motora i produženi radni vijek.

View items...
Sigma universal

Sigma universal

Linija visoko performansnih proizvoda pogodnih za sve tipove komercijalnih vozila, takođe se mogu koristiti i u benzinskim motorima. Idealan za podmazivanje mješovitog voznog parka. Univerzalna linija maziva koja u  skladu sa strogim specifikacijama štiti motor od habanja i depozita na klipovima.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me