Efel travel

 
 
You are here:: Komercijalni program
 
 

Komercijalni program

i-Sigma

i-Sigma

Iz Eni istraživačke laboratorije dolazi kompletna linija maziva za teretna vozila, nudeći visoku efikasnost, pouzdanost i optimalnu zaštitu motora vašeg kamiona. Linija i-Sigma obuhvata proizvode koji su pouzdani, korišćeni i testirani na osnovu formulacije vodećih tehnologija, pogodnih za savremene motore, koji ispunjavaju zahtjeve  za smanjenom emisijom izduvnih gasova. Posebno formulisani proizvodi koji pružaju bolju ekonomičnost pri potrošnji goriva i zaštitnu životne sredine.

View items...
Ostali proizvodi

Ostali proizvodi

Ulja i maziva iz Eni palete su proizvodi specijalno formulisani da  zadovolje različite potrebe za podmazivanjem svih vrsta vozila bez obzira na proizvođača.  Istraživanje i razvoj od strane Eni-a omogućava stalno poboljšavanje performansi maziva, a u cilju zadovoljenja strogih specifikacija proizvođača, formulisanim potrebama za nižom emisijom izduvnih gasova i neprestanim istraživanjem za povećanjem ekonomičnosti.

View items...
Sintetika

Sintetika

U odnosu na konvencionalna mineralna ulja, sintetička ulja sadrže visoko rafinisana bazna ulja, nudeći superiornu zaštitu i performanse. Sintetičko motorno ulje obezbijeđuje višestruke benefite koje omogućavaju da motor radi godinama na optimalnim performansama.
Osnovne prednosti sintetičkih ulja su:
· viša oksidacine stabilnosti
· viša termičke stabilnosti
· viši indeks viskoznosti
· niža isparljivosti
· niža tačke tečenja
· duži vijek u eksploataciji, odnosno manji troškovi održavanja

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me