Efel travel

 
 
You are here:: Moto Program
 
 

Moto Program

i-Ride

i-Ride

Iz eni istraživanja dolazi linija visoko performansnih ulja za motocikle i  skutere koja daju poboljšanu snagu, performanse i pouzdanost za sve tipove motora. Posvećenost i stručnost naših istraživača omogućili su da se dostignu najviši standardi tehnološkog savršenstva i formulišu inovativni proizvodi sposobni da zadovolje potrebe svih naših klijenata.

View items...
Ostali proizvodi

Ostali proizvodi

Eni je kompletirao asortiman specijalnih proizvoda sa najboljom tehnologijom kako bi garantovao maksimalnu pouzdanost, idealanu čak i za najzahtjevnije motocikliste. Svi proizvodi su podvrgnuti najtežim testovima kako bi se osiguralo da su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i performansi.

View items...
Eni racing

Eni racing

Prisustvo eni brenda u MotoGP Svetskom Šampionatu kao snabdjevača gorivom i uljem u kategoriji Moto2 je simbol aktivne tehničke saradnje u razmjene informacija koje nam omogućavaj da eksperimentišemo i testiramo nove proizvode na proizvedenim modelima. Da bi se ovo postiglo eni je stavio svoje ogromno iskusto svijetu motociklizma na raspolaganje, zajedno sa svojim specijalizovanim tehničarima i istraživačkim centrima.

View items...
Sintetika

Sintetika

Vrhunska sintetička ulja specijalno formulisana da zadovolje visoke potrebe 2-taktnih i 4-taktnih motora, garantujući maksimalnu zaštitu i odličnu otpornost čak i u najekstremnijim uslovima eksploatacije.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me