Efel travel

 
 
You are here:: Specijalni automotiv proizvodi
 
 
Specijalni automotiv proizvodi

Specijalni automotiv proizvodi

Pored motornih i transmisionih ulja, Eni nudi široku paletu proizvoda namijenjenih za dodatnu opremu koja je neophodna za pravilan rad svakog vozila. Antifriz, kočiona tečnost, masti i mnoge druge specijalne tečnosti spadaju u ovu grupu proizvoda.

Kocione tecnosti

Kocione tecnosti

Kočiona tečnost je vrsta hidrauličnih tečnosti koja se koristi u hidrauličnim kočnicama i hidrauličnim kvačila u automobilima, motoclima i lakim teretnim vozilima.
Sve kočione tečnosti moraju da zadovolje standarde Američkog Departmenta za Transport (Department Of Transportation – DOT).

View items...
Hidraulicne tecnosti

Hidraulicne tecnosti

Hidraulična tečnost, je sredstvo uz pomoć koje se vrši prenos energije pod pritiskom u hidrauličnim sistemima.  Hidraulične tečnosti su zasnovane na mineralnom ulju ili vodi. Koristi se kod radnih mašina, kočionih sistema, transmisije, industrijske mehanizacije.
U ovoj oblasti Eni u svom asortimanu nudi paletu proizvoda  sa veoma različitim karakteristikama. Zajedničke karakteristike su visok kvalitet sirovina, proizvodnih metoda i poseban fokus usmjeren ka ekološkim aspektima.

View items...
Antifriz

Antifriz

Antifriz je rashladna tečnosti koja pruža zaštitu od  mržnjenja, korozije i pregrjevanja svih djelova motora. Efikasno štiti od štetnih naslaga sve vitalne djelove sistema za hlađenje.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me