Efel travel

 
 
You are here:: Specijalni automotiv proizvodi
 
 
Specijalni automotiv proizvodi

Specijalni automotiv proizvodi

Pored motornih i transmisionih ulja, Eni nudi široku paletu proizvoda namijenjenih za dodatnu opremu koja je neophodna za pravilan rad svakog vozila. Antifriz, kočiona tečnost, masti i mnoge druge specijalne tečnosti spadaju u ovu grupu proizvoda.

Kocione tecnosti

Kocione tecnosti

Kočiona tečnost je vrsta hidrauličnih tečnosti koja se koristi u hidrauličnim kočnicama i hidrauličnim kvačila u automobilima, motoclima i lakim teretnim vozilima.
Sve kočione tečnosti moraju da zadovolje standarde Američkog Departmenta za Transport (Department Of Transportation – DOT).

View items...
Hidraulicne tecnosti

Hidraulicne tecnosti

Hidraulična tečnost, je sredstvo uz pomoć koje se vrši prenos energije pod pritiskom u hidrauličnim sistemima.  Hidraulične tečnosti su zasnovane na mineralnom ulju ili vodi. Koristi se kod radnih mašina, kočionih sistema, transmisije, industrijske mehanizacije.
U ovoj oblasti Eni u svom asortimanu nudi paletu proizvoda  sa veoma različitim karakteristikama. Zajedničke karakteristike su visok kvalitet sirovina, proizvodnih metoda i poseban fokus usmjeren ka ekološkim aspektima.

View items...
Antifriz

Antifriz

Antifriz je rashladna tečnosti koja pruža zaštitu od  mržnjenja, korozije i pregrjevanja svih djelova motora. Efikasno štiti od štetnih naslaga sve vitalne djelove sistema za hlađenje.

View items...
 
 
 
 

Eni

oil selektor pvl

 
 
 
 

Poslednje novosti

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me