Efel travel

 
 
You are here:: o nama
 
 
E-mail Print PDF

D.O.O “EFEL TRAVEL”

sa sjedistem u Vojvode Boza nastavak br.45, Cetinje,  upisano je u sudski registar pod rednim brojem 5-0211150/004,radi kao naslednjik D.o.o. Efel International Co.
Registrovane 2002 god.  Od  kada Efel Travel radi u kontinuitetu do dana danasnjeg.

D.O.O. ‘EFEL TRAVEL ’ radi kao generalni uvoznik i distributer :

 • Motornih vozila
 • Motornog ulja i maziva
 • Auto guma
 • Auto djelova
 • Servisiranje vozila
 • Ima ovlasceni servis za
 • Mazda
 • Mobil i Adeco
 • Kenda
 • Original i zamjenski za sva vozila
 • Servisiranje za sva vozila
 • Mazda vozila

 

Osnovne djelatnosti su prodaja i servis vozila MAZDA i veleprodaja gore navedenih brendova. Proizvodi koje smo odabrali iskljucivo su proizvodi auto industrije. Kompanija je autorizovani diler proizvoda EXXON MOBIL-a motorna ulja MOBIL 1,kao ADECO  ulja, zatim  auto guma FALKEN i LASSA drugih za teritoriju Crne Gore i pored toga bavi se prodajom svih vrsta filtera za automobile i kocionih plocica I ostalih rezervnih djelova. Kompanija trenutno zaposljava 20 ljudi sa tendencijom rasta broja zaposlenih.

Navedene djelatnosti obavljamo iz poslovnih prostorija koje su u Podgorici Cetinjski put bb, Donja Gorica. Kompaija posjeduje magacin povrsine 800m2 na Cetinju (32km udaljen od Podgorice), poslovni prostor na adresi Cetinjski put bb u Donjoj Gorici kao i cetiri dostavna vozila i 3 sluzbena vozila. Nacin rada prilagodjen je zahtjevima trzista u ovoj grani , koji se odlikuje dostavom robe ali i obilaskom trzista sa ciljem edukacije postojecih kupaca i pronalazenje novih.

MAZDA - AUSTRIA

Kao sto je pomenuto nasa kompanija je ovlasceni prodavac i servise vozila Mazda od 01.06.2007-e godine. Postprodaja ima veliko iskustvo u samom procesu odrzavanja i servisiranja vozila koje je, slozicemo se, jedna od najbitnijih stavki zadovoljstva vlasnika automobila. U cilju konstantnog unapredjenja usluga, trudimo se da nasi mehanicari prodju sto bolje obuke koje Mazda sprovodi za svoje zaposlenike sirom Evrope. Pored Mazde nas servis odrzava i vozila drugih proizvodjaca kao sto su: Honda, Toyota, Mitschubishi, VW, Renault i dr.

KAPACITET SERVISA:

Servis se nalazi na adresi Cetinjski put bb u Donjoj Gorici u Podgorici, gde je registrovana i poslovna jedinica nase firme. Prostire se na povrsini vecoj od 320m2 , i raspolaze sa 10 radnih mjesta.
U okviru toga imamo: 9 dizalica, opremu za montazu i balansiranje pneumatika, vrhunski kompjuterski uredjaj za reglazu, osnovne alate, specijalne alate i sistem za odvodjenje izduvnih gasova. Takodje, u okviru servisa nalazi se i limarska radionica, kao i moderna komora za lakiranje vozila  kao i tehnicki pregled za registraciju vozila.

SALON

Prodajni salon nalazi se pored servisa.ima vise od 400m2 i u njemu se oze uredno smjestiti 9 automobila , prodajni pult , kao i infopult. Na spratu iznad salona pored kancelarija , nalazi se i kafeterija u kojoj nasi klijenti mogu prekratiti vrijeme dok cekaju na svoja vozila, ali i dobiti sve dodatne informacije ukoliko su zainteresovani za kupovinu novog.

Exxon MOBiL -Belgija – Renomirani svjetski proizvodjac Mobil motornih ulja. Nasa kompanija je ovlasceni uvoznik i distributer ovih proizvoda za Crnu Gora jos od 1997. godine. Sa ponosom mozemo reci da smo lider na trzistu u ovom segmentu. Pored Mobila radimo i brand Adeco iz Srbije kako bi zadovoljili svaki potrosacki dzep.

Kenda - Tajvanske gume

Navedeni primjeri poslovanja EFEL Travela jednostavno pokazuju sa kakvim povjerenjem partneri posluju sa nasom kompanijom, u sto cete se i sami uvjeriti ukoliko dodje do poslovne saradnje.
Zelje EFEL Travel-a su da sa svima budemo dugorocni parneri i prijatelji,a ne samo trgovci.

D.O.O. ‘EFEL TRAVEL
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

 • Tel: (+382) 20 662 381
 • Fax: (+382) 20 662 384
 • Email: info@efeltravel.me
 • Website: www.efeltravel.me