Efel travel

 
 
You are here:: o nama
 
 
E-mail Print PDF

D.O.O “EFEL TRAVEL” 

sa sjedistem u Novo naselje br.3 Cetinje,  upisano je u sudski registar pod rednim brojem 5-0211150/004,radi kao naslednjik D.o.o. Efel International Co.
Registrovane 2002 god.  Od  kada Efel Travel radi u kontinuitetu do dana danasnjeg.

D.O.O. ‘EFEL TRAVEL ’ radi kao generalni uvoznik i distributer :

 •  Motornih vozila 
 •  Motornog ulja i maziva 
 •  Auto guma 
 •  Auto djelova 
 •  Servisiranje vozila 
 •  Ima ovlasceni servis za 
 •  MAZDA 
 •  MOBIL, ENI, LOTOS
 •  TOYO, VIKING, FALKEN i dr.
 •  GENERAL ELECTRIC I OSTALE 
 •  SERVIS ZA JAPANSKA I OSTALA VOZILA 
 •  MAZDA VOZILA 

 

Osnovne djelatnosti su prodaja I servis vozila MAZDA I veleprodaja gore navedenih brendova. Proizvodi koje smo odabrali iskljucivo su proizvodi auto industrije. Kompanija je autorizovani diler proizvoda EXXON MOBIL-a motorna ulja MOBIL 1,kao I ENI I LOTOS ulja, zatim  auto guma TOYO, VIKING, FALKEN I drugih za teritoriju Crne Gore I pored toga bavi se prodajom svih vrsta filtera za automobile I kocionih plocica. Kompanija trenutno zaposljava 20 ljudi sa tendencijom rasta broja zaposlenih.

Navedene djelatnosti obavljamo iz poslovnih prostorija koje su u Podgorici Cetinjski put bb, Donja Gorica. Kompaija posjeduje magacin povrsine 800m2 na Cetinju (32km udaljen od Podgorice), poslovni prostor na adresi Cetinjski put bb u Donjoj Gorici kao I cetiri dostavna vozila I 3 sluzbena vozila. Nacin rada prilagodjen je zahtjevima trzista u ovoj grani , koji se odlikuje dostavom robe ali I obilaskom trzista sa ciljem edukacije postojecih kupaca I pronalazenje novih.

MAZDA - AUSTRIA

Kao sto je pomenuto nasa kompanija je ovlasceni prodavac I servise vozila Mazda od 01.06.2007-e godine. Postprodaja ima veliko iskustvo u samom procesu odrzavanja I servisiranja vozila koje je, slozicemo se, jedna od najbitnijih stavki zadovoljstva vlasnika automobila. U cilju konstantnog unapredjenja usluga, trudimo se da nasi mehanicari prodju sto bolje obuke koje Mazda sprovodi za svoje zaposlenike sirom Evrope. Pored Mazde nas servis odrzava I vozila drugih proizvodjaca kao sto su: Honda, Toyota, Mitschubishi, VW, Renault I dr.

KAPACITET SERVISA:

Servis se nalazi na adresi Cetinjski put bb u Donjoj Gorici u Podgorici, gde je registrovana I poslovna jedinica nase firme. Prostire se na povrsini vecoj od 320m2 , I raspolaze sa 8 radnih mjesta.
U okviru toga imamo: 7 dizalica, opremu za montazu I balansiranje pneumatika, vrhunski kompjuterski uredjaj za reglazu, osnovne alate, specijalne alate I sistem za odvodjenje izduvnih gasova. Takodje, u okviru servisa nalazi se I limarska radionica, kao I moderna komora za lakiranje vozila.

SALON

Prodajni salon nalazi se pored servisa.Ima vise od 400m2 I u njemu se oze uredno smjestiti 9 automobila , prodajni pult , kao I infopult. Na spratu iznad salona pored kancelarija , nalazi se I kafeterija u kojoj nasi klijenti mogu prekratiti vrijeme dok cekaju na svoja vozila, ali I dobiti sve dodatne informacije ukoliko su zainteresovani za kupovinu novog.

Exxon MOBIL -Belgija – Renomirani svjetski proizvodjac Mobil motornih ulja. Nasa kompanija je ovlasceni uvoznik I distributer ovih proizvoda za Crnu Gora jos od 1997. godine. Sa ponosom mozemo reci da smo lider na trzistu u ovom segmentu.
ENI- Italija – Sa italijanskim  proizvodjacem ulja saradjujemo od novembra 2010. godine, te je to relativno nov brend u nasoj paleti proizvoda.
LOTOS-*
Kad su auto gume u pitanju , takodje radimo sa nekoliko brendova: TOYO, VIKING, FALKEN su samo neke od njih.
Toyo-*
VIKING-*
FALKEN-*
 
Navedeni primjeri poslovanja EFEL Travela jednostavno pokazuju sa kakvim povjerenjem partneri posluju sa nasom kompanijom, u sto cete se I sami uvjeriti ukoliko dodje do poslovne saradnje.
Zelje EFEL Travel-a su da sa svima budemo dugorocni parneri I prijatelji,a ne samo trgovci.

D.O.O. ‘EFEL TRAVEL
 
 
 
 

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

 • Tel: (+382) 20 662 381
 • Fax: (+382) 20 662 384
 • Email: info@efeltravel.me
 • Website: www.efeltravel.me