Efel travel

 
 
You are here:: Pneumatici Lassa
 
 

Lassa

E-mail Print PDF

 

OVLAŠĆENI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA CRNU GORU

Jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača guma, Bridgestone korporacija, na svjetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA, čiji su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji,odnosno brendovi BRIDGESTONE I LASSA proizvode se u istoj fabrici,na istim proizvodnim linijama i sa  sirovinama koje su u 97% identične za oba brenda. Korijeni ove firme sežu u 1974. godinu kada je Lassa osnovana od strane Sabanci Group i partnera.

Nakon što postaje produžena ruka proizvodnje japanskog gumarskog giganta, kompanije Bridgestone, Lassa postaje podbrend Brise. Danas se Lassa gume proizvode po najnovijoj Brisa tehnologiji kojoj prethode opsežna istraživanja i sistematski razvoj.

LASSA proizvodi gume za putnički,kombi,4x4,kamionski,poljoprivredni I industrijski program vozila,ljetnje,zimske kao I cjelogodišnje gume (all sesaon)

Proizvedene u Brisi, koja ima jednu od najvećih fabrika na svijetu sa svojim 350.000 kvadratnih metara površine, Lassa gume montiraju se na vozila u preko 70 zemalja,što im je donijelo status najbrže rastućeg I najpouzdanijeg brenda guma.

Proizvodni kapaciteti na godišnjem nivou su 11 miliona guma(fabrika IZMIT) a 2018 godine biće povećani za još 4.5 miliona(fabrika AKSARAY).

U skladu sa potrebama na domaćem i internacionalnom tržištu, Lassa u ponudi ima proizvode koji su odobreni od strane nezavisnih institucija za testiranje, a čiji je kvalitet potvrđen velikim brojem nagrada. Na polici ove kompanije nalazi se Nagrada za nacionalni kvalitet za 1993. i Nagrada za evropski kvalitet za 1996. godinu. Lassa gume dobile su potvrdu o kvalitetu i od strane nezavisnog njemačkog instituta TUV SUD.


Pored brojnih sertifikata za kvalitet, značajno je da su gume ovog proizvođača kao prva ugradnja prisutni kod vodećih proizvođača automobila: Renault, Toyota, Ford, Honda, Hyundai, Mercedes Benz i mnogih drugih.

Spoj izuzetnih tehničkih karakteristika, povoljne cijene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa,osnovne su prednosti brenda LASSA.

Posebna prednost LASSA guma je njiihova otpornost i dugovječnost u uslovima vožnje na grubljim asfaltnim podlogama,kao i odlično podnošenje “udarnih rupa” na putevima.Ovo je dokazano u realnim uslovima vožnje po turskim putevima.

Tokom testiranja LASSA guma u TAXI udruženjima u Austriji I Njemačkoj predjena kilometraža za LASSA gume je iznosila od 40.000-55.000 kilometara.

Dodatnu prepoznatljivost za LASSA gume daje i oficijelno partnerstvo sa fudbalskim klubom Barselona i generalno partnerstvo sa košarkaškim klubom Barselona.

Više informacija na www.lassa.com

 

 

 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me