Efel travel

 
 
You are here:: Motorna ulja Adeco
 
 

Adeco

E-mail Print PDF

 

Adeco doo je kompanija koja se bavi proizvodnjommotornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti za motorna vozila, mehanizaciju i industriju, osnovana 26. decembra 1991. godine u Novom Sadu.

Od samog početka Adeco je bio usmjeren na tržište i kupce, kako bi na što bolji način zadovoljio njihove potrebe. To je bilo moguće jer je uspostavljena saradnja sa najkvalitetnijim dobavljačima, poznatim svjetskim brendovima kao što su: BASF, Clariant, Lubrizol, Afton Ethyl, Infineum i mnogi drugi, koji su, pored najkvalitetnijih sirovina i aditiva, davali i recepture za proizvode najnovije generacije.

Iz godine u godinu Adeco je napredovao. Ubrzo nakon osnivanja započeta je proizvodnja specijalnih tečnosti za motorna vozila i ulja za podmazivanje, a zatim je razvijen i program proizvodnje finih ulja za tekstilnu idustriju. Uspostavljena je saradnja sa poznatim svjetskim proizvođačima, a 2003. godine Adeco pokreće sopstveni blending ulja. Sve do danas Adeco je nastavio da širi svoj proizvodni program, povećava broj zaposlenih i unapređuje tehnologiju i cjelokupno poslovanje kroz primjenu sertifikovanog sistema menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. 2017. godine.

Danas Adeco zapošljava oko 60 ljudi i manji broj spoljnih saradnika. Pored sopstvene laboratorije, stalni kontakti sa laboratorijama, Institutima i Univerzitetima širom zemlje i inostranstva, doprinose neprestanom praćenju novih trendova i modernih tehnologija u proizvodnji prerađevina nafte. Danas izvoz čini oko 40% ukupne proizvodnje kompanije. Adeco svoje proizvode plasira na inostrana tržišta u preko 15 zemalja. Pored širokog asortimana proizvoda (preko 200 artikala), Adeco svojim kupcima nudi kompletnu servisnu i tehničku podršku u primjeni, kao i logističku podršku u servisiranju dopreme robe.

Dugogodišnji dobavljači su svjetski lideri u proizvodnji naftno petrohemijskih proizvoda, stoga su svi Adeco proizvodi proizvedeni po najsavremenijoj tehnologiji, od najkvalitetnijih domaćih i uvoznih sirovina.

Veleprodaja se vrši preko sopstvene komercijalne službe, kao i preko ovlašćenih veleprodajnih kupaca – distributera.

www.adeco.rs
www.frizantin.com

 

SERTIFIKATI


ISO 9001 
ISO 14001
Daimler odobrenje
za SHPD SAE 10W-40
Daimler odobrenje
za EXTRA SYNTH SAE 10W-40
Daimler odobrenje
za SHPD SAE 15W-40
AAA-Bisnode
ENGEL
Odobrenja za Frizantin® G40®
Odobrenja za Frizantin® G48®
Odobrenja z a Frizantin® G30®

 

 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me